«Δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις» διαβεβαιώνει ο Πετρόπουλος

Απέδωσε τις καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης σε εκείνα που συμβαίνουν στην Ευρώπη

«Δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις» διαβεβαιώνει ο Πετρόπουλος

Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων μειώσεων στις συντάξεις ο Τάσος Πετρόπουλος, παρά το γεγονός ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην επιστολή του για τις συντάξεις δεσμεύτηκε για «κόφτη» εάν δεν πιαστούν οι στόχοι.

Ο υφυπουργός Εργασίας, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm», είπε ότι τα μέσα που διαθέτει η κοινωνική ασφάλιση είναι πενιχρά, ωστόσο ότι «μπήκαν στέρεες βάσεις ώστε να εξασφαλίζονται και να καταβάλλονται οι συντάξεις».

Ο ίδιος, διαβεβαίωσε ότι προωθούνται θεμελιακές αλλαγές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων και τόνισε ότι μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ΕΦΚΑ, αλλά και της τετραψήφιας τηλεφωνικής γραμμής 1555, η οποία θα τεθεί σε λειτουργία από τις 2 Ιανουαρίου, θα μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Τέλος, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση και τις καθυστερήσεις στο να κλείσει, είπε πως όλη αυτή η κατάσταση σχετίζεται με εκείνα που συμβαίνουν στην Ευρώπη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top