Οι selfies του Τσίπρα με τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Ο πρωθυπουργός συμμετείχε σε εκδήλωση στη ΒουλήQ

Selfies με ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έβγαλε ο πρωθυπουργός! 

Ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε σε εκδήλωση υποδοχής ασυνόδευτων προσφυγόπουλων και μεταναστών της Βουλής, όπου είπε πως «εμείς ανοίγουμε σήμερα την αγκαλιά μας και πιστεύω ότι αυτό αντανακλά στα συναισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για την πρωτοβουλία που πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ το παρών -φυσικά- έδωσε και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ. Τσίπρας εξήρε τη στάση των Ελλήνων, ειδικά στα νησιά, απέναντι στους μετανάστες και τους πρόσφυγες και πρόσθεσε: «Δεν είναι βέβαια όλοι και όλες στην ίδια στάση και αντιμετώπιση. Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Θέλω όμως να πω πως παρά το γεγονός ότι στη χώρα μας και το προηγούμενο διάστημα και τώρα στην περίοδο της κρίσης, και εδώ όπως και στην Κεντρική Ευρώπη, αναπτύχθηκαν μισαλλόδοξες και ρατσιστικές απόψεις, ραγδαία θα έλεγα στην περίοδο της κρίσης, η κυρίαρχη αντίληψη που υπάρχει σήμερα για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες είναι η αντίληψη που αξίζει στην παράδοση και τις αξίες του ελληνικού λαού και της ιστορίας του» είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έκανε λόγο για «μεγάλο πλεόνασμα ψυχής» του ελληνικού λαού και υπογράμμισε πως «ο ελληνικός λαός έχει πρόσφατες τις εμπειρίες της προσφυγιάς και της ξενιτιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top