Μπερδεύουν τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες! ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΟΝΤΡΑ Παππά-ΝΔ

Η νέα απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής

Μπερδεύουν τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες! ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΟΝΤΡΑ Παππά-ΝΔ

Η μία επίθεση διαδέχεται την άλλη σε ένα πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ του Νίκου Παππά και της ΝΔ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, μιλώντας σήμερα στον Ant1, είπε μεταξύ άλλων, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι «Το τελευταίο αποκούμπι του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας,  ότι έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του κ. Σόιμπλε και δεσμούς πολιτικοδημοσιογραφικής αιμομιξίας με συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα τα οποία και την έσυραν, μαζί με τα τηλεφωνήματα από το εξωτερικό, στην αλλοπρόσαλλη στάση που είχε κατά την ψήφιση του επιδόματος».

Στη συνέχεια, η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, απάντησε στον Νίκο Παππά: «Ο πολιτικός – σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε. Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα. Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του».

Ο υπουργός συνέχισε την κόντρα, με νέα ανακοίνωση λέγοντας: «Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς», τονίζοντας ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

«Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε- στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες», συνεχίζει ο κ. Παππάς και καταλήγει: «Υ.Γ. Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Εκ νέου, η ΝΔ απάντησε στον Νίκο Παππά ως εξής: «Τελικά μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες. Ο κ. Παππάς… ντύθηκε Πολάκης! Τα είπαμε από χθες. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top