Τρικούβερτος καβγάς στη Βουλή – Άδωνις στη Φωτίου: Εδώ δεν φτιάχνουμε γεμιστά και μαρμελάδες!

«Να φύγετε, θέλω να φύγετε!» είπε στην αναπληρώτρια υπουργό – Τι έκανε και προκάλεσε την αντίδρασή του

Το ερώτημα «έχετε καταλάβει ότι είστε κυβέρνηση;» του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη προς την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Θεανώ Φωτίου πυροδότησε έναν απίστευτο καβγά διαρκείας στη Βουλή, καθώς όπως υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης η κ. Φωτίου αντέδρασε με ειρωνικές γκριμάτσες.  «Η κ. Φωτίου είχε πει ότι προ ενός μηνός ότι η β’ αξιολόγηση έχει κλείσει» σχολίασε,  για να αντιδράσει αυτή την φορά η αναπληρώτρια υπουργός και να ζητήσει τελικά την προστασία του προεδρείου της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Κυρία Πρόεδρε θέλω να με προστατεύσετε από την κ. Φωτίου, αν θέλει μπορεί να πάρει τον λόγο μετά», είπε ο κ. Γεωργιάδης. «Εδώ δεν φτιάχνουμε γεμιστά ούτε μοιράζουμε μαρμελάδες, εδώ είναι Κοινοβούλιο. Πιο αστείο πράγμα από το να είστε εσείς υπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν έχει υπάρξει» κατέληξε στην αναφορά του για την κ. Φωτίου!

Ο καβγάς συνεχίστηκε μάλιστα   όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην  ολοκλήρωση της  β’ αξιολόγησης και είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Όσο κάνετε ανερμάτιστη πολιτική και κάνετε κινήσεις που μπλοκάρουν τη διαπραγμάτευση τόσο μεγαλύτερη ανάγκη θα έχουμε από τους δανειστές και τόσο μεγαλύτερη εξάρτηση από τους Τόμσεν και Σόιμπλε». «Η αξιολόγηση λέει τώρα πάει μέχρι τον Μάρτιο. Συγγνώμη, αλλά  τον Μάρτιο έχει εκλογές η Ολλανδία αν δεν το έχετε καταλάβει» συμπλήρωσε μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.       

Απευθύνθηκε στη συνέχεια  ξανά στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και της είπε  ότι «αυτό είναι που δεν καταλαβαίνει η κ. Φωτίου και χασκογελάει κιόλας».

«Να προσέχετε λιγάκι, έτσι;» του απάντησε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας  με τον κ. Γεωργιάδη να ανταπαντά:  «Εσάς δεν σας προσέχω καθόλου ποτέ κυρία μου. Θέλω να φύγετε, μπορείτε να φύγετε;»…   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top