Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Η παράδοση είναι να γίνονται εξαγγελίες πριν τις εκλογές!

Τονίζει, ωστόσο, πως αυτή το φορά… θα σπάσει – «Έχουμε υποστεί φθορά και εμείς και ο πρωθυπουργός»

Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Η παράδοση είναι να γίνονται εξαγγελίες πριν τις εκλογές!

Για παράδοση στην πολιτική ζωή της χώρας να γίνονται εξαγγελίες και παροχές πριν από εκλογές κάνει λόγο ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, τονίζοντας όμως πως ο Αλέξης Τσίπρας θα σπάσει αυτή την «κακή παράδοση».

«Έχουμε συνηθίσει σε μια κακή παράδοση παραμονές εκλογών να έχουμε εξαγγελίες, δεν έχουμε όμως τώρα κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν εκλογές» είπε και πρόσθεσε: «Να κάνουμε εκλογές για να γίνει τι; Για να έρθουν οι προαλειφόμενοι  Μητσοτάκης και Άδωνις που είναι ξεκάθαρα υπέρ μιας διαφορετικής πολιτικής;».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η κυβέρνηση ταυτίζεται με την γραμμή των Ευρωπαίων και δεν αποδέχεται νέα μέτρα και κάλεσε το ΔΝΤ «να τηρήσει τα συμφωνηθέντα και να μην ζητά νέα μέτρα, όπως περικοπές μισθών, συντάξεων μειώσεις αφορολόγητου, απολύσεις».

«Εμείς τηρούμε όσα έχουμε συμφωνήσει, βρισκόμαστε σε συμπληγάδες» είπε, κατηγορώντας την αντιπολίτευση για «σχιζοφρενική στάση» αφού -όπως είπε- τη μία λέει ότι δεν κάνει η κυβέρνηση διαπραγμάτευση και από την άλλη ότι δεν υπογράφει με τους θεσμούς.

Τέλος, ο κ. Μηταφίδης παραδέχεται ότι έχουν υποστεί φθορά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά «κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση έξω και πέρα και από την ιδεολογία μας».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top