Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αυτό που ζούμε είναι μια δικτατορία!

Μίλησε για παρακρατικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη - "Δεν έχει προηγούμενο" ανέφερε για το παρασκήνιο σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αυτό που ζούμε είναι μια δικτατορία!
«Αυτό που ζούμε είναι μια δικτατορία» υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον Σκάι και στην εκπομπή του Τάκη Χατζή!

«Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα» ανέφερε επίσης η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε σχετικά με την κυβέρνηση «ότι γι’ αυτό καλούμαστε να την ανατρέψουμε, να κάνουμε μια επανάσταση απέναντι σε αυτήν την απολυταρχία».
Όσον αφορά το αν θα αποκαλούσε και πάλι με βαρείς χαρακτηρισμούς στον κ. Τσίπρα και αν θα τονέ λεγε και πάλι «ξεφτιλισμένο», όπως έχει πράξει στο πρόσφατο παρελθόν, απάντησε: «Θα τον ξαναέλεγα. Σημασία δεν έχει μόνο να το λέω εγώ, αλλά περισσότεροι άνθρωποι που δεν διαπλέκονται και δεν συναλλάσσονται να διεκδικήσουν την αποκατάσταση της Δημοκρατίας».

Απαντώντας στις αντιδράσεις συμμετεχόντων στο τηλεοπτικό πάνελ, σχολίασε επίσης: «Αν σας φαίνεται βαρύ το “ξεφτιλισμένος” θα πρέπει και εσείς να πείτε πως σας φαίνεται αυτό που γίνεται στη χώρα … Με μια παρακρατική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και να περιφέρονται κάποιοι τύποι που κάνουν επίδειξη αυταρχισμού».
Ανέφερε ακόμα ότι δεν πρόκειται για αυταπάτη αλλά για εξαπάτηση, «όχι μόνο του λαού αλλά και πολλών από εμάς, και για τον εαυτό μου λυπάμαι που δεν το κατάλαβα».

Αναφερόμενη και πάλι στη Δικαιοσύνη, η πρώην πρόεδρος της Βουλής ανέφερε για την υπόθεση του ΣτΕ και την εκδίκαση των προσφυγών για τις τηλεοπτικές άδειες: «Δεν έχει προηγούμενο το παρασκήνιο που υπάρχει και των παρεμβάσεων από αυτή την κυβέρνηση».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top