Μητσοτάκης στη Washington Post: Απίστευτη η ανικανότητα της κυβέρνησης

«Ο Α. Τσίπρας κορόιδεψε τον ελληνικό λαό για να κερδίσει την εξουσία»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτηρίζει ανίκανη, και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για εκλογές.
Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Washington Post ο πρόεδρος της ΝΔ ζητά εκλογές, καθώς πιστεύει, όπως αναφέρει, ότι η ΝΔ θα είναι μια πολύ καλύτερη κυβέρνηση από τη σημερινή.
«Ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε ποτέ να υιοθετήσει μεταρρυθμίσεις. Η κυβέρνηση έχει προκαλέσει μεγάλη ��ημιά. Πρώτα απ’ όλα έχουμε την οικονομία σε ύφεση. Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που έχει επιβάλλει capital control», επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης.
«Η εικόνα ανικανότητας της κυβέρνησης είναι απίστευτη σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου και του προσφυγικού», υποστηρίζει επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ και αναφέρει στη συνέντευξη ότι η κυβέρνηση δεν κατάφερε να χτίσει χώρους σε όλη την Ελλάδα για τους 50.000 πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα.
«Υπάρχουν όλων των ειδών οι αριστεροί που αισθάνονται πολύ άνετα πίνοντας τον καφέ τους και ονειρευόμενοι την επανάσταση. Ο Τσίπρας κορόιδεψε τον ελλην��κό λαό. Είπε ψέματα παντού για να κερδίσει την εξουσία. Υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες. Και δυστυχώς οι Έλληνες τον εμπιστεύθηκαν» επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ακόμα ότι στην Ελλάδα αξίζει μια σοβαρή και ικανή κυβέρνηση με καλούς ανθρώπους στις ανώτερες θέσεις.
«Πιστεύω πως αν προχωρήσουμε σε αυτές τις μεταρρυθμίσεις η οικονομία θα αναπτυχθεί ξανά, θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και θα σταματήσουμε τους νέους ανθρώπους που φεύγουν από την Ελλάδα και ψάχνουν δουλειά στο εξωτερικό» αναφέρει στη συνέντευξη. .
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί τέλος τον Αλέξη Τσίπρα ότι προσπαθεί να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ και ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους ζητά εκλογές, είναι το γεγονός ότι υπάρχει διάβρωση στους δημοκρατικούς θεσμούς.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top