Πάγκαλος: Στην Ελλάδα της νεολαίας με μεταπτυχιακά, έχουμε πρωθυπουργό καταληψία

«Μία του ψεύτη, δυο του ψεύτη, τρεις και η κακή του ώρα» το σχόλιο του για τη διαπραγμάτευση

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Πρέπει οι πολιτικοί επιτέλους να ξέρουν κάτι. Να έχουν κάνει καμία δουλειά, να ξέρουν κάτι, να έχουν ένα επάγγελμα, να έχουν κάνει κάποιες σπουδές ή να έχουν ένα μεταπτυχιακό. Δηλαδή σε μία κοινωνία όπου το 30% των 25άρηδων έχουν μεταπτυχιακά, δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να μην έχει μεταπτυχιακό αλλά να είναι εξειδικευμένος στις καταλήψεις» σχολίασε ο πρώην υπουργός μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο ίδιος, σχολιάζοντας τη διαπραγμάτευση, είπε: «Του κ. Τσίπρα αυτή είναι η κλασική του πορεία. Αφού τινάζει στον αέρα τα πάντα και δεν εφαρμόζει τίποτα από τα συμφωνηθέντα, έρχεται μετά και λέει “πάλι με αναγκάζουν σε σκληρότερες ακόμα παραχωρήσεις”. Μία του ψεύτη, δυο του ψεύτη, τρεις και η κακή του ώρα λοιπόν. Εδώ είναι το κλασικό “συναντάω το τείχος της αδιαλλαξίας, των κακών αυτών ανθρώπων (σ.σ.: τρόικα), που δεν εννοούν να καταλάβουν, δεν είναι προοδευτικοί, δεν είναι σαν και μένα”».

Τέλος, αναφερόμενος στην κατάσταση στην Ειδομένη, επιτέθηκε στους «αλληλέγγυους», κάνοντας λόγο για απατεώνες: «Πήγαν οι δυστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι μέσα στα Σκόπια, παρασυρμένοι από αυτούς τους αλληλέγγυους, τους απατεώνες και καθαρματικούς τύπους, οι οποίοι τους εκμεταλλεύονται ή προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν. Αφού τους έδειραν και τους έριξαν στα σκυλιά οι Σκοπιανοί, και άλλα δείγματα του πολιτισμού τους, άνοιξαν το φράχτη παραπέρα και τους ξανάβαλαν στο Ελληνικό έδαφος. Ενήργησαν δηλαδή μονομερώς, εις βάρος των Ελληνικών συνόρων και ούτε η Ελληνική Αστυνομία ούτε ο Ελληνικός στρατός ήταν εκεί για να τους αποτρέψουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top