Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Δήμας και Μίχος στη Βουλή

Απίστευτη πρόκληση από τον βουλευτή της Χ.Α.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Δήμας και Μίχος στη Βουλή

​Την Τετάρτη το απόγευμα, στο περιθώριο της ψήφισης της τροπολογίας για τον Νίκο Ρωμανό, αναβίωσε και πάλι στη Βουλή ο καυγάς ανάμεσα στον Πύρρο Δήμα και στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ν. Μίχο.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε διακοπή της ψηφοφορίας και κάποιοι βουλευτές βγήκαν έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, ο Πύρρος Δήμας ήταν όρθιος στο έδρανο. Τότε πέρασε από τον διάδρομο ο βουλευτής της Χ.Α. Νίκος Μίχος και με το σώμα του χτύπησε πισώπλατα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Τότε, ο Πύρρος Δήμας του φώναξε «Τι κάνεις εκεί ρε;», ο Μίχος προχώρησε χωρίς να του δώσει σημασία και κάποια στιγμή γύρισε και άρχισε να τον βρίζει σκαιότατα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πύρρος Δήμας έχει ανοιχτή κόντρα με την Χρυσή Αυγή και στο παρελθόν είχε και πάλι συγκρουστεί με τους βουλευτές του κόμματος και είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την εξής ανάρτηση: «Να μην ανησυχεί κανένας Έλληνας γι’ αυτούς του τύπους».

Μάλιστα θέση για το περιστατικό πήρε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Π. Τατσόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Live U και είχε εμπλακεί επίσης στον πρώτο καυγά του Π. Δήμα με τους βουλευτές της Χ.Α.

«Οι άνθρωποι τραμπούκοι είναι, όποτε τους δίνεται η ευκαιρία για μια παράσταση την κάνουν. Χθες δόθηκε μία ευκαιρία για παράσταση στον Ηλία Κασιδιάρη, ελπίζω κι εύχομαι από εδώ και πέρα οι μόνες ευκαιρίες για παράσταση που θα τους δίνονται να είναι στα δικαστήρια, όπου είναι και η θέση τους σαν εγκληματική οργάνωση», είπε ο κ. Τατσόπουλος.

Ρεπορτάζ: Αντώνης Αντωνόπουλος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top