Καμίνης για Πρόεδρος της ΚΕΔΕ;

Έντονο παρασκηνιακό παιχνίδι τ��ς τελευταίες ώρες

Καμίνης για Πρόεδρος της ΚΕΔΕ;

Ένα έντονο παρασκηνιακό παιχνίδι εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, λίγο πριν την εκλογή του νέου προέδρου τα ΚΕΔΕ. Οι περισσότεροι δήμαρχοι δεν ξέρουν με ποιους να πάνε και ποιους να αφήσουν καθώς πολλοί θεωρούν ότι από τη μια μεριά ο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τους ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

Ενώ χθες ο κ. Σακελαρίδης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖA δήλωνε πως το κόμμα του δεν πρόκειται να υποστηρίξει ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Καμίνη, οι περισσότεροι Δήμαρχοι πιστεύουν ότι στο παρασκήνιο η συμφωνία έχει κλείσει, στη συνάντηση που έκανε ο ίδιος με την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, έχοντας σαν αφορμή το θέμα των σκουπιδιών.

Ο Γιώργος Καμίνης δεν έχε�� εκδηλώσει δημόσια την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΕΔΕ, αλλά αρκετοί δήμαρχοι θεωρούν βέβαιο ότι ενδιαφέρεται προσωπικά καθώς τις τελευταίες ημέρες αναπτύσσει έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα, σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα όπου συμμετείχε μόνο σε 5 από τις 40 συνεδριάσεις της ΚΕΔΕ.

Ορισμένοι, παλαιοί στο πολιτικό παιχνίδι, λένε πως μέσω της ΚΕΔΕ προχωρά σε μια κινητοποίηση δυνάμεων που αποτελεί πρόβα τζενεράλε για τον «διακαή πόθο του», όπως υποστηρίζουν, να ηγηθεί ενός νέου πόλου της Κεντροαριστεράς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top