«Άμεση και δραστική μείωση της φορολογίας» ζήτησε η Μπακογιάννη

«Η βαριά φορολογία λειτουργεί επιβαρυντικά για τις επενδύσεις»

«Άμεση και δραστική μείωση της φορολογίας» ζήτησε η Μπακογιάννη
Την «άμεση και δραστική μείωση της φορολογίας» ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο συζήτησης του προσχεδίου του Προϋπολογισμού στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Η κα Μπακογιάννη σημείωσε ότι ορθώς η κυβέρνηση «προχωρά τις ρυθμίσεις των 100 δόσεων», ωστόσο τόνισε πως δεν πρέπει να υποτιμάμε «τα 2,5 εκ. των φορολογουμένων που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία και δεν μπορούν να πληρώσουν».

��πως σημείωσε η ίδια, ένας φορολογούμενος που θα μπει στη ρύθμιση των χρεών, θα πληρώνει έως το 2022 τα φορολογικά βάρη της περιόδου αυτής. «Παράλληλα», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, «θα έχει νέες επιβαρύνσεις. Ας κάνουμε, λοιπόν, κάτι δραστικό: να μειώσουμε άμεσα και δραστικά τη φορολογική επιβάρυνση».

Σύμφωνα με την ίδια, η βαριά φορολογία λειτουργεί επιβαρυντικά ως προς τις επενδύσεις, ενώ απαραίτητη είναι και η ενίσχυση της ρευστότητας της ιδιωτικής οικονομίας.

Τέλος, η κα Μπακογιάννη εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «κραυγές στα τηλεοπτικά παράθυρα» και για «πολιτική που μυρίζει ναφθαλίνη», η οποία κηρύσσει τον πόλεμο στην κοινωνία, στα νέα παιδιά και στους ανέργους γιατί «το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να διώξει τους ελάχιστους επενδυτές που προσελκύει η Ελλάδα». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top