Ένα βήμα πίσω από Σκουρλέτη: Δεν είπαμε ποτέ για αργυρώνητους βουλευτές!

«Αυτά ακούστηκαν από κυβερνητικά στελέχη»

Ένα βήμα πίσω από Σκουρλέτη: Δεν είπαμε ποτέ για αργυρώνητους βουλευτές!

Ένα βήμα πίσω αναφορικά με το μείζον θέμα περί χρηματισμού βουλευτών έκανε ο Πάνος Σκουρλέτης, τη ώρα που σήμερα πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα οι πρώτοι μάρτυρες για την υπόθεση.

«Αυτά τα λένε στελέχη από την κυβερνητική πλευρά, απ’ ό,τι έχω ακούσει. Ακούσατε κανέναν να το πει από τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν έχει ειπωθεί ούτε έτσι, ούτε αλλιώς. Εγώ άκουσα κυβερνητικούς βουλευτές να τα λένε αυτά» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον Βήμα FM, προσθέτοντας πως «αν κάποιος επιλέξει να έχει την ευαισθησία να διαψεύσει τέτοιου είδους δημοσιεύματα, θα έπρεπε εδώ και ένα μήνα που έχει βγει το συγκεκριμένο δημοσίευμα – και δεν είναι το μόνο – να βγει και να το διαψεύσει».

Αναφορικά με τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί δανείου της ΝΔ, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «Αν δεν κάνω λάθος, το ύψος προκύπτει από τον ισολογισμό. Αν το αυξημένο νούμερο οφείλεται σε νέο δάνειο ή στη μη εξυπηρέτηση του δανείου, οπότε κεφαλαιοποιήθηκαν οι τόκοι, οφείλουν να μας το εξηγήσουν. Είναι ένα θέμα που οφείλουν να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό και έχουν αυτή την πολιτική υποχρέωση».

Τέλος, ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε κάθε βουλευτή «να σταθμίσει πρώτα και κύρια αν θα δώσει πράσινο φως στην κυβέρνηση Σαμαρά να συνεχίσει να οδηγεί τη χώρα στον κατήφορο», διευκρινίζοντας πως καθένας θα κριθεί για την απόφασή του.

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top