«Πόλεμος» Λαγού-Άδωνι για τις δηλώσεις περί παιδεραστίας

«Προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή μου. Να ανακαλέσει άμεσα»

«Πόλεμος» Λαγού-Άδωνι για τις δηλώσεις περί παιδεραστίας
Ψεύτη και συκοφάντη χαρακτηρίζει ο Γιάννης Λαγός τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τη συνέντευξή του υπουργού Υγείας στη Real News, όπου υποστήριξε ότι ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορείται μεταξύ των άλλων και για παιδεραστία.

«Η δήλωσή του είναι αναληθής, ψευδής και απολύτως συκοφαντική, προσβάλλει δε, την τιμή και την υπόληψή μου ενώ σκοπό έχει την παραπλάνηση των Ελλήνων πολιτών για την προσωπικότητα μου» αναφέρει ο κ. Λαγός.

«Εάν λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης δεν κινήθηκε από σκοπιμότητες και δεν έπραξε την ανωτέρω ενέργεια με δόλο και με μόνο σκοπό την ηθική μου βλάβη, τόσο επαγγελματικά ως βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, όσο και προσωπικά, ζητώ να προβεί άμεσα σε διορθωτική δήλωση με την οποία θα αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη μου αφού ως υπουργός και βουλευτής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, θα έπρεπε και όφειλε να γνωρίζει ότι ουδέποτε υφίσταται ως κατηγορία αλλά ούτε καν ως αναφορά από οιονδήποτε» προσθέτει ο κ. Λαγός, ο οποίος προειδοποίησε τον υπουργό Υγείας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα στραφεί εναντίον του. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top