Από την Κεφαλονιά στο... υπουργείο Εργασίας ο Σαμαράς

Σύσκεψη για την ανεργία

Από την Κεφαλονιά στο... υπουργείο Εργασίας ο Σαμαράς

​Αφού είδε από κοντά τις καταστροφές της Κεφαλονιάς μετά τον ισχυρό σεισμό της Κυριακής και μίλησε κατ’ ιδίαν με κατοίκους και φορείς του νησιού, επέστεψε στην Αθήνα ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς η ατζέντα του είναι γεμάτη και το πρόγραμμα του αρκετά φορτωμένο.

Αυτή την ώρα, ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο υπουργείο Εργασίας, όπου ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά προγραμματισμένη σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση της ανεργίας.
Υπενθυμίζουμε πως ο πρωθυπουργός επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες, αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμα του και αντί για το Ελευθέριος Βενιζέλος προσγειώθηκε εκτάκτως χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς στις 23:20 και αμέσως μετά ακολούθησε σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών παρουσία φορέων, παραγόντων και εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά ο κ. Σαμαράς για τις ζημιές που έχει υποστεί το νησί, αλλά και τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από τις αρχές
«Ήθελα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού. Θα κάνουμε τώρα μία πρώτη σύσκεψη. Απόψε θα κοιμηθούμε εδώ και το πρωί θα δούμε περισσότερα και θα έχουμε να πούμε περισσότερα» δήλωσε κατά την άφιξή του στο νησί ο κ. Σαμαράς.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top