Τσίπρας: Να σβήσουμε τη φωτιά, να σταματήσουμε τους εμπρηστές του μνημονίου!

Άμεση αντίδραση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Για «διάλυση της Παιδείας και αναξιοκρατία» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, σχολιάζοντας τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών μετά το τέλος της συνάντησης του με τα προεδρεία της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει «αμέριστα και χωρίς αστερίσκους» τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθ��ίδες, ενώ κάλεσε τη λαϊκή οικογένεια «σε ένα ευρύ πανεκπαιδευτικό μέτωπο» ώστε «να αποτραπεί η καταστροφή».

«Η χώρα προχωρά ολοταχώς με μια καταστροφική πολιτική, στη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, στη διάλυση της υγείας, της παιδείας, στην απελευθέρωση του ορίου των απολύσεων και σε νέες μειώσεις μισθών», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή το επικαιροποιημένο μνημόνιο, τονίζοντας πως «η συντριπτική πλειοψηφία των δόσεων σε τράπεζες και σε αποπληρωμή προηγούμενων δανείων».

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση κατ' εντολή της τρόικας, να βάζει φωτιά στην ελληνική κοινωνία και εμείς να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να την κοιτάμε», είπε ο κ.Τσίπρας, προσθέτοντας ��τι το κρίσιμο ζήτημα είναι «να σταματήσουμε τους εμπρηστές του μνημονίου».

Η απάντηση του Κεδίκογλου στον Τσίπρα

«Ας μας πει επιτέλους ο κ. Τσίπρας ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο: αυτή του κ. Λαφαζάνη που θα προσλάβει τους πάντες ή του κ. Παπαδημούλη που του «τράβηξε το αυτί»; » αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου!

Βίντεο star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top