Διανομή μερίσματος από την Optima Bank

Προβλέπει το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στα Χανιά

Επτά μήνες μετά την εισαγωγή της στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, η Optima Bank πραγματοποίησε την πρώτη της Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία ενέκρινε τη διανομή μερίσματος στους μετόχους της, ύψους 44 λεπτών ανά μετοχή. Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει την 1η Ιουλίου.

Στη γενική συνέλευση παρουσιάστηκε το πλάνο ανάπτυξης του δικτύου της Optima Bank, που προβλέπει το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στα Χανιά, του 29ου στην Ελλάδα, καθώς και στην ίδρυση της Optima leasing, μιας θυγατρικής μέσω της οποίας η τράπεζα θα διευρύνει ακόμα περισσότερο τις λύσεις χρηματοδότησης για επιχειρήσεις.

Νέο κατάστημα της Optima Bank στην «καρδιά» της Πάτρας

«Προχωράμε με το πλάνο ανάπτυξής μας δίνοντας έμφαση σε προϊόντα και λύσεις που απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και  σε επιχειρήσεις πάντα με γνώμονα το συμφέρον τους» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλο της τράπεζας. 

«Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη χρονιά, ήταν μια χρονιά που μπήκαμε στο χρηματιστήριο, ήταν μια χρονιά που αυξήσαμε σημαντικά τα μεγέθη μας. Μας γέμισε χαρά όλους εμάς που δουλεύουμε στην Optima Bank» τόνισε ο πρόεδρος της τράπεζας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top