Νέο κατάστημα της Optima Bank στην «καρδιά» της Πάτρας

Το 28ο κατάστημα του ομίλου

Η Optima Bank συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το νέο κατάστημα της τράπεζας που θέτει στο επίκεντρο της δράσης της την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, εγκαινιάστηκε στην «καρδιά» της Πάτρας

Πρεμιέρα για την Optima Βank στο Xρηματιστήριο Αθηνών

Στην οδό Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα εγκαινιάστηκε το νέο κατάτημα της Optima, το 28ο του ομίλου, παρουσία κορυφαίων στελεχών της τράπεζας. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών βουλευτές, τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες της πόλης.

Optima Bank Πάτρα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΝΙΣΚΙΔΗΣ Πρόεδρος Optima  Bank 21.38.05 «Σήμερα ξεκινάμε το ταξίδι, Το ταξίδι της Optima Bank στην πόλη της Πάτρας.  Στόχος μας είναι να ενισχεόυσουμε τη συνολική προσπάθεια ώστε η περιοχή να απελευθερώσει τη δυναμική της προς όφελος της τοπική κονωνίας αλλα κυρίως της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Optima  Bank, Γιώργος Τανισκίδης.

«Η ομάδα  του καταστήματος της Optima Bank  στην Πάτρα είναι έτοιμη να βρεθεί στο πλευρό κάθε επιχείρησης και κάθε ιδιώτη», υπογράμμισε η διευθύντρια της Οptima Bank Πάτρας, Μαρίζα Κουλουμπή.

Το κατάστημα στην Πάτρα εντάσσεται στα πλαίσια της δυναμικής ανάπτυξης της Optima Bank,  μετά και την πρόσφατη  είσοδό της στο Χρηματηστήριο, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Ο στόχος της Optima bank είναι, μέσα από την αναβάθμιση του χαρτοφυλακίου της,  να συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας, υποστηρίζοντας την επιχειρηματικότητα, μέσω της χορήγησης δανείων για βιώσιμα επενδυτικά σχέδια, που σέβονται το περιβάλλον και προάγουν την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top