Δώρο Πάσχα: Ποιοι θα το πάρουν από αύριο, Παρασκευή

Ξεκινά και η προπληρωμή επιδομάτων

Δώρο Πάσχα: Ποιοι Θα Το Πάρουν Αύριο 19/4

Ξεκινά αύριο, Παρασκευή 19 Απριλίου η προπληρωμή του επιδόματος ανεργίας και του δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής αδείας και του επιδόματος εργασίας. 

Δώρο Πάσχα: Πότε θα καταβληθεί και πώς υπολογίζεται

Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αργίες Πάσχα: Πώς θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι – Πόσες μέρες δικαιούνται

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΥΠΑ, δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). 

Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός τριών εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή τους από τη ΔΥΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η προπληρωμή των επιδομάτων όσων ανέργων έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα από 19 Απριλίου 2024 έως 10 Μαΐου 2024, θα πραγματοποιηθεί μετά τη δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο gov.gr (gov.gr > Εργασία και Ασφάλιση > Ανεργία > Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top