Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα - Παράταση στις αιτήσεις

Πώς θα κάνετε αίτηση - Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Παράταση δόθηκε στη διορία για τις αιτήσεις στο επίδομα θέρμανσης με ρεύμα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως τις 5 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1.

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Η επιδότηση θέρμανσης με ρεύμα αφορά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Το όριο για την ακίνητη περιουσία είναι στις 200.000 ευρώ ή αντίστοιχα τις 300.000 για τα ζευγάρια.

Το ποσό  ανέρχεται στα 45 - 480 ευρώ με τη μορφή έκτακτης ενίσχυσης, η οποία θα χορηγηθεί στον καθιερωμένο έναντι ή εκκαθαριστικό λογαριασμό που λαμβάνουν από τον εκάστοτε πάροχό τους.

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Πώς θα κάνετε αίτηση

Ο ενδιαφερόμενος εισέρχεται στην πλατφόρμα myAADE, πληκτρολογεί τον αριθμό παροχής ρεύματος της κύριας κατοικίας και συμπληρώνει τα τετραγωνικά της κατοικίας.

Στη συνέχεια, επιλέγει αν είναι ο ιδιοκτήτης, ο μισθωτής ή αν φιλοξενείται στο ακίνητο και προσθέτει τα στοίχεία που του ζητούνται, όπως π.χ. το ΑΦΜ του εκμισθωτή και τέλος συμπληρώνει τα στοιχεία επικοινωνίας.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την οριστική υποβολή της αίτησης και αμέσως ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται αν η δήλωσή του έγινε «αποδεκτή» ή αν «απορρίφθηκε», καθώς και τους λόγους της μη έγκρισης.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 393.844 αιτήσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top