Έκτακτο Market Pass: Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Χατζηδάκης 

Τον Δεκέμβριο η χορήγησή του αν το επιτρέψει η κατάσταση της οικονομίας

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για χορήγηση έκτακτου Market Pass τον Δεκέμβριο, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο Mega.

Τιμή αμόλυβδης: «Εκτόξευση» στα 2,45 ευρώ αν γίνει χερσαία επίθεση στη Γάζα

«Δεν έχει ληφθεί απόφαση για έκτακτο επίδομα market pass. Είναι σενάρια και αυτό που ισχύει είναι η δέσμευση του πρωθυπουργού. Θα ήταν νωρίς να μιλήσουμε τώρα για όλα αυτά. Το γεγονός ότι έχει πάει καλύτερα από το αναμενόμενο η οικονομία και ο προϋπολογισμός είναι θετικό όχι μόνο για μας αλλά και για τους συμπολίτες μας» δήλωσε  ο κ. Χατζηδάκης,  ο  οποίος δεν απέκλεισε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.  

ΔΕΗ: Ανακοίνωσε το αυξημένο τιμολόγιο ρεύματος για τον Νοέμβριο 

Ο Υπουργός χαρακτήρισε «ευμετάβλητη» την κατάσταση και ανέφερε ότι «επιχειρούμε να έχουμε πάντα “λεφτά στην άκρη”» λόγω των εξελίξεων.

«Έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά δεν μπορούμε να τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα για να κάνουμε τους καλούς» πρόσθεσε. 

Λάδι: Σε διπλάσια τιμή από πέρυσι οι πρώτες φετινές παρτίδες!  

Όσον αφορά τις εξελίξεις στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας και τον βαθμό στον οποίο επηρεάζουν την Ελλάδα μετά την αναβάθμιση της επενδυτικής βαθμίδα από τον οίκο Standard & Poor’s, σχολίασε: «Δεν μπορούμε να είμαστε απομονωμένοι από τις παγκόσμιες εξελίξεις, ούτε η Ελλάδα μπορεί να μπει σε μια προστατευτική γυάλα. Επηρεαζόμαστε από διεθνείς κρίσεις και για αυτόν τον λόγο πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις, όπως οι ΗΠΑ επιχειρούν τώρα στη Μέση Ανατολή για να ελεγχθεί η κατάσταση στον μεγαλύτερο βαθμό και να αποφευχθούν συνέπειες στο οικονομικό επίπεδο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top