Eπιστροφή από τις διακοπές με τη βενζίνη στα 2 ευρώ

Οι διεθνείς τιμές κρατάνε ψηλά τις τιμές των καυσίμων

Η τιμή της βενζίνης έχει κολλήσει στα δυο ευρώ και οι καταναλωτές που επιστρέφουν στην Αθήνα μετά τις διακοπές του καλοκαιριού βλέπουν τα καθημερινά έξοδα σαν…βουνό. 

ΔΥΠΑ: Οι δικαιούχοι voucher για αγορά βιβλίων  

Δυστυχώς όλα ανεβαίνουν πια και αυτό επηρεάζει συνολικά την οικονομία. Ανεβαίνει το σούπερ μάρκετ. Τα αγροτικά προϊόντα και εννοείται ότι οι οικογένειες αρχίζουν και ζορίζονται. 

Η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης έφτασε πανελλαδικά το 1,99 και το diesel κίνησης το 1,75. 

Στο Μαρκόπουλο η τιμή της απλής αμόλυβδης φτάνει τα 2 ευρώ και 7 λεπτά, τα 2,035 στη Βούλα τα 2,029 στη Μιχαλακοπούλου και στου Ρέντη και λίγο πάνω από τα 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Όσο μπορούμε περιορίζουμε… Όπως είναι η βενζίνη είναι όλα… Είναι τα τρόφιμα.. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.. 

«Καίει» η βενζίνη στην Περιφέρεια 

Η τιμή της βενζίνης στην Κρήτη έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ. Βρήκαμε την από η αμόλυβδη στο Ηράκλειο στα 2,029 ευρώ.

Ο ιδιώτης πένεται, υποφέρει και το σπουδαιότερο δεν είναι το μέσον πολυτελείας που είναι η βενζίνη είναι το πετρέλαιο του ανθρώπου που θα χρησιμοποιήσει αύριο μεθαύριο για την θέρμανση του. 

Στην Πελοπόννησο που ήμουν οι τιμές ήταν νορμάλ όπως εδώ στην Αθήνα 1,80- 1,90 – 2…

Η τιμή της βενζίνης στην Αχαΐα σκαρφάλωσε στα 2 ευρώ. Η φθηνότερη που μπορούν να βρουν οι οδηγοί είναι στο 1,95.

Παλιά έβαζα 2 ευρώ στο μηχανάκι και κρατούσαν 2 μέρες τώρα βάζω πέντε ευρώ και δεν κρατάει ούτε μια μέρα….

Στη Λάρισα ελάχιστοι οδηγοί μετακινούν τα αυτοκίνητα τους λόγω της ακριβής βενζίνης, και όσοι πάνε στα πρατήρια υγρών καυσίμων τη βάζουν με το σταγονόμετρο αφού η τιμή της αμόλυβδης αγγίζει τα 2 ευρώ...

Οι διεθνείς τιμές κρατάνε ψηλά τις τιμές των καυσίμων 

«Έχουν ανέβει διεθνώς οι τιμές. Από 73 δολάρια που ήταν η τιμή το βαρέλι πήγε 87 και εχθές έπεσε 84. Σήμερα που παρέλαβα με καινούριο τιμολόγιο πολύ λίγο έχει πέσει η αμόλυβδη ενώ ανέβηκε το πετρέλαιο. Πιστεύω σίγα σιγά μέσα σε 20 μέρες ένα μήνα πρέπει να πέσει με ανησυχεί όμως αυτό που είχε αποφασίσει ο ΟΠΕΚ μείωση της παραγωγής» ανέφερε η Πρόεδρος Βενζινοπωλών Ένωσης Αττικής, Μαρία Ζάγκα. 

Αν και η διεθνής τιμή έχει φρενάρει τις τελευταίες ημέρες σε ορίζοντα 12 μηνών το βαρέλι βρίσκεται 95 δολάρια οπότε οι λιανικές τιμές είναι δύσκολο να υποχωρήσουν…

«Η χώρα μας είναι στις 3 πιο ακριβές χώρες στην τιμή της βενζίνης και στις 5 πιο ακριβές στην τιμή του πετρελαίου κίνησης» τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top