Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή: Ανακοινώθηκαν επιπλέον 55.000 δικαιούχοι

Πώς θα ενημερωθείτε - Η επιδότηση και συσκευές που καλύπτονται

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή: Οι νέοι ωφελούμενοι ειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα / Βίντεο: Open

Την ένταξη επιπλέον 54.680 ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή», από την υπάρχουσα λίστα επιλαχόντων, ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Μετά και τη σημερινή ένταξη νέων ωφελούμενων, δίνεται η δυνατότητα συνολικά σε 435.271 δικαιούχους να αντικαταστήσουν τις παλιές ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές τους, με νέες, ενεργειακά αποδοτικότερες, αριθμός που αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% όσων έχουν κάνει αίτηση στο πρόγραμμα μέχρι σήμερα.

Market Pass: Ανοίγει στο gov.gr η πλατφόρμα – Πώς κάνετε αίτηση

Ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή» έχει σχεδόν διπλασιαστεί, με τους συνολικούς πόρους να αγγίζουν τα 287 εκατ. ευρώ.

Market Pass: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

Την ένταξη επιπλέον 54.680 ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή» ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Την ένταξη επιπλέον 54.680 ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή» ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Οι νέοι ωφελούμενοι ειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.

Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή: Η επιδότηση και συσκευές που καλύπτονται

Οι νέοι δικαιούχοι – όπως και οι πρώτοι - θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν 3 ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές, με νέες πιο αποδοτικές.

Επιδότηση έως 1.000 ευρώ για ηλιακό θερμοσίφωνα: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Η επιδότηση ξεκινάει από 30% και φτάνει σε έως 50% του κόστους των συσκευών, ανάλογα με την εισοδηματική κατηγορία του ωφελούμενου και αφορά την αγορά κλιματιστικού, ψυγείου ή καταψύκτη.

Τουρισμός για Όλους: Κληρώθηκαν 125.000 νέοι δικαιούχοι

Κάθε αίτηση χρηματοδότησης μπορεί να περιλαμβάνει έως και  3 συσκευές, ενώ τίθενται και τα ακόλουθα όρια ανά κατηγορία:

•  έως δύο (2) κλιματιστικά,

•  έως ένα ψυγείο,

Market Pass: Μόνο με NFC θα δοθεί ολόκληρο το ποσό - Πώς κάνετε αίτηση

•  έως έναν καταψύκτη

Κάθε ωφελούμενος λαμβάνει ισάριθμες επιταγές (vouchers), ανάλογα με τις συσκευές που θα επιλέξει, τις οποίες μπορεί να εξαργυρώσει σε προμηθευτή της επιλογής του, μειώνοντας το τελικό ποσό που θα κληθεί να καταβάλει για την αγορά τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top