ΔΥΠΑ: Οι δικαιούχοι των επιταγών για δωρεάν θέατρο – Βγήκαν οι πίνακες

Πώς και μέχρι πότε μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις

Θέατρο

Στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων και  των θεατρικών επιχειρήσεων-παρόχων για το Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Θεάματος για τη χειμερινή περίοδο 2022-2023.

Με την επιταγή οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση της επιλογής τους από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ, χωρίς να καταβάλουν κανένα επιπλέον ποσό.

Το «εύκολο» επίδομα των 200 ευρώ τον μήνα για έναν χρόνο

Η αξία των επιταγών θεάτρου ανέρχεται κατά μέγιστο όριο στα 15 ευρώ για τις κεντρικές σκηνές και στα 12 ευρώ για τις παιδικές σκηνές.

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα MyΘέρμανση – Πώς κάνετε αίτηση

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την επομένη της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων και θα διαρκέσει καθ’ όλη τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2022- 2023 με ημερομηνία λήξης την 31.05.2023.

 

Επιταγή ακρίβειας: Πριν τα Χριστούγεννα τα χρήματα στους δικαιούχους

Πώς και μέχρι πότε μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από αύριο, Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 10 π.μ.  έως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίο  στις 3 μ.μ.  μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/epitages-theamatos

Η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και Ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Πάροχοι επιταγών θεάματος

Με την επιταγή οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση της επιλογής τους από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ

«Εξοικονομώ-Ανακαινίζω» και «Σπίτι μου»: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ένσταση οφείλουν να:

•    έχουν πρώτα ελέγξει αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα

 

Καλάθι νοικοκυριού: Έρχεται πλαφόν για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας

•    ελέγξουν από τον σχετικό πίνακα, αν έχουν αποκλειόμενα ωφελούμεναμέλη

•    αναφέρουν τους λόγους της ένστασης (π.χ. μη έκδοση επιταγής γιαωφελούμενο παιδί

•    τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση όλα τα απαιτούμενα αποδεικτικά δικαιολογητικά, σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top