Θεσσαλονίκη: Διχάζει τους καταστηματάρχες το μειωμένο ωράριο

Αρκετά καταστήματα επιμένουν στο «παλιό» ωράριο 

Δίχασε τους καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης η εφαρμογή, από σήμερα, του νέου μειωμένου ωραρίου, που έχει ως στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας. Κάποιοι το εφάρμοσαν και έκλεισαν το κατάστημά τους δύο ώρες νωρίτερα, άλλοι όμως το σκέφτονται. 

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε το μειωμένο ωράριο των καταστημάτων 

H εικόνα που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από την  οδό Μητροπόλεως, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης, μιλάει από μόνη της. Ο ένας ιδιοκτήτης του καταστήματος,  έκλεισε δύο ώρες νωρίτερα δηλαδή στις 7 μ.μ. ενώ ο διπλανός ιδιοκτήτης παρέμεινε ανοιχτός μέχρι τις 9 μ.μ. 

Ενεργειακή κρίση: Αλλάζει το ωράριο καταστημάτων; Ποιες ώρες θα κλείνουν;

Όπως δήλωσε στη Ραλλιώ Λεπίδου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης η αιτία είναι ότι βρισκόμαστε στη αρχή εφαρμογής του νέου ωραρίου ακόμα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλοι καταστηματάρχες. 

Θεσσαλονίκη: Μειωμένο ωράριο στα καταστήματα λόγω ενεργειακής κρίσης!

Πρόκειται για 8.500  μέλη του ΕΣΘ και 35 χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλη τη  Θεσσαλονίκη, άρα αν τηρηθεί το νέο ωράριο μπορεί να γίνει μία ουσιαστική εξοικονόμηση ενέργειας. Ωστόσο δεν φαίνεται να υιοθετούν αυτή την πρόταση τα πολυκαταστήματα αλλά και μεμονωμένοι καταστηματάρχες. Οι περισσότεροι μπορεί να το συζητούν, αλλά δεν είναι μέχρι στιγμής διατεθειμένοι να ακολουθήσουν το μειωμένο ωράριο
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top