H Optima Bank άνοιξε νέο κατάστημα στο Ηράκλειο

Φιλοσοφία της Optima Bank είναι η εξυπηρέτηση και η άνεση των πελατών

Η Optima Bank επεκτείνεται δυναμικά. Το νέο κατάστημα της τράπεζας με την πρωτοποριακή φιλοσοφία, εγκαινιάστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και φιλοδοξεί να αναβαθμίσει τις αναπτυξιακές προοπτικές του νησιού.  

Το νέο κατάστημα της τράπεζας, το 26ο σε όλη την Ελλάδα, υποδέχεται από σήμερα το κοινό στην καρδιά της πόλης, στην οδό 25ης Αυγούστου 46.

Το ταξίδι της Optima Bank φτάνει σε ένα ακόμη προορισμό, στην Κρήτη. Το Ηράκλειο, μία ιστορική πόλη που πάλλεται από την δυναμική που κρύβει μέσα της. Στόχος μας και εδώ είναι να αποτελέσουμε τράπεζα αναφοράς και για την Κρήτη. Θέλουμε να αποτελέσουμε έναν σταθερό, έναν αξιόπιστο σύμμαχο για κάθε ιδιώτη, ή επιχείρηση που αποζητά την βέλτιστη, την optimum τραπεζική εμπειρία

Φιλοσοφία της Optima Bank είναι η εξυπηρέτηση και η άνεση των πελατών. Δεν υπάρχουν γκισέ, όλες οι συναλλαγές γίνονται στα γραφεία των υπαλλήλων. 

Η τράπεζα που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2019 φιλοδοξεί να συγκροτήσει ένα νέο σύγχρονο ευέλικτο πρότυπο και να λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς για όλο τον κλάδο. 

Από το πρώτο εξάμηνο του 2021 η Optima Bank έχει περάσει σε οργανική κερδοφορία, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα, θέτοντας γερές βάσεις για την συνέχεια.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top