Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση, δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

Δείτε αναλυτικά τους τυχερούς

Αυξήθηκαν οι οφειλές στην ΑΑΔΕ / ΕΡΤ

Έναν φορολογούμενο πλουσιότερο κατά 50.000 ευρώ έκανε η φορολοταρία του Απριλίου.

Με τη νέα φορολοταρία τα μηνιαία χρηματικά έπαθλα είναι έως 50.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και μία ετήσια κλήρωση, όπου 12 τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ ο καθένας τους.

Τα ποσά που κερδίζουν 556 τυχεροί φορολογούμενοι για τις αποδείξεις Απριλίου 2022:

•    1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ

Κλήρωσε η νέα φορολοταρία για τα 50.000 ευρώ – Δείτε εάν κερδίσατε

•    5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας

•    50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας

•    500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας

Η κατάθεση των χρημάτων στον δικαιούχο που θα κερδίσει στην φορολοταρία γίνεται με τη δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet.

Όποιος έχει κερδίσει και δεν έχει δηλώσει τον λογαριασμό, τότε έχει στη διάθεση του προθεσμία τριών μηνών για να το πραγματοποιήσει.

Τα εν λόγω χρηματικά ποσά είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δε θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Στη δημοσιότητα τα ονόματα από τα μπαρ που σερβίρουν «μπόμπες»

Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Φοροδιαφυγή: Σαφάρι ελέγχων σε τραπεζικές καταθέσεις ξεκινά η εφορία

Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού. Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δείτε εδώ αν κερδίσατε στη φορολοταρία του Απριλίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top