Από ρεκόρ σε ρεκόρ πηγαίνει η τιμή της βενζίνης  

Συνεχής η άνοδος - Αφήνουν τα ΙΧ μεγάλου κυβισμού στο γκαράζ

Star τιμές καυσίμων

Από ρεκόρ σε ρεκόρ πάει η τιμή της βενζίνης, βάζοντας «φωτιά» στους καταναλωτές,  ειδικά στα νησιά. «Ράμπο»  του Υπουργείου Ανάπτυξης έκαναν φύλο και φτερό δεκάδες πρατήρια, ενώ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποκάλυψε σήμερα στο Star ότι εκατοντάδες αστυνομικοί θα εξορμήσουν σε δημοφιλείς τουριστικές περιοχές, σφίγγοντας τον κλοιό για όσους κερδοσκοπούν. 

Πήρε «φωτιά» η τιμή της βενζίνης: 2,60 ευρώ το λίτρο σε νησιά των Κυκλάδων!

Νέους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων βρήκαν οι οδηγοί, με περιορισμό στην κυκλοφορία των μεγαλύτερων ΙΧ και τη χρήση μικρών αυτοκίνητων. 

Οι ενδεικτικές τιμές στην Αττική 

Στο κέντρο της Αθήνας υπήρχαν πρατήρια που διέθεταν την αμόλυβδη προς 2,43 ευρώ το λίτρο, λίγα λεπτά φθηνότερη ήταν η τιμή στο Γαλάτσι, σε πρατήριο της Ανατολικής Αττικής πάνω από 2,40 ευρώ και περίπου 3 λεπτά φθηνότερη ήταν η τιμή στα Μέγαρα. 

τιμή βενζίνης στην Ανατολική Αττική

Η τιμή της βενζίνης στην Ανατολική Αττική σήμερα 

Εντατικούς ελέγχους προαναγγέλλει από τη Βουλή ο Υπουργός Ανάπτυξης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής σχετικά με τους ελέγχους ότι  «χθες πήγαμε στα 30 πρατήρια της χώρας με την πιο ακριβή βενζίνη και μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε επιβάλει τα πρώτα πρόστιμα». 

Η μέση τιμή της αμόλυβδης από 1,61 ευρώ πέρυσι, φέτος ξεπέρασε τα 2,21 ευρώ καταγράφοντας αύξηση που φτάνει και το 37%. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Κρήτη η τιμή της αμόλυβδης ξεπέρασε τα 2,40 ευρώ το λίτρο!   

«Η κυβέρνηση έχει χτίσει ενα δίχτυ ασφάλειας με επάρκεια πάνω από νοικοκυριά και επιχειρήσεις με ένα γενναίο πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιηθεί το πολύ μέσα στους επόμενους μήνες» διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο Υπουργός Οικονομικών Άδωνις Γεωργιάδης. 

Η χώρα με την τρίτη ακριβότερη τιμή βενζίνης στην Ευρώπη η Ελλάδα!

Εκατοντάδες αστυνομικοί στα νησιά το καλοκαίρι

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αποκάλυψε στο Star ότι τις  επόμενες ημέρες εκατοντάδες αστυνομικοί πέφτουν στη μάχη κατά της αισχροκέρδειας και των κυκλωμάτων λαθρεμπορίας καυσίμων. 

«Έχουμε στείλει 1.250 αστυνομικούς στα νησιά, σε μεγάλους τουριστικούς προορισμούς και στα βασικά αεροδρόμια της χώρας, ώστε και οι τουρίστες να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς» τόνισε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top