Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις των 1.000 ευρώ από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αφορά εγκλωβισμένους επιβάτες στην Οινόη από την κακοκαιρία Ελπίδα

Για περισσότερο από 10 ώρες εγκλωβίστηκαν οι επιβάτες αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Οινόη- βίντεο από ΟΡΕΝ

Ανοίγει από σήμερα η πλατφόρμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις αποζημιώσεις προς τους επιβάτες που είχαν εγκλωβιστεί στα χιόνια απο την κακοκαιρία Ελπίδα.

1.000 ευρώ αποζημίωση σε επιβάτες που εγκλωβίστηκαν σε τρένο - Ποιους αφορά

Συγκεκριμένα, με νέα της ενημέρωση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. «ενημερώνει τους επιβάτες, οι οποίοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί των αμαξοστοιχιών 54, 55, 56, 57 και 885 στις 24 Ιανουαρίου 2022, ότι από σήμερα ενεργοποιείται η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για τη λήψη της έκτακτης οικονομικής στήριξης».

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους μέσω της φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://claims.trainose.gr/ από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Επίσης, παρακαλούνται οι δικαιούχοι μετά την υποβολή της αίτησής τους να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της εταιρείας για τυχόν νεότερη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι δεκάδες επιβάτες είχαν εγκλωβιστεί επί 10 ώρες στην Οινόη, εξαιτίας των ισχυρών χιονοπτώσεων.

Τρεις εναλλακτικοί τρόποι για την αποζημίωση

Όπως ανακοινώθηκε, οι επιβάτες που εγκλωβίστηκαν σε τρένο έχουν τρεις επιλογές για να λάβουν την αποζημίωση των 1.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

  1. η πρώτη επιλογή είναι η καταβολή του συνολικού ποσού των 1.000 ευρώ με τη μορφή χρημάτων
  2. η δεύτερη εναλλακτική είναι να λάβει ο δικαιούχος 500 ευρώ με τη μορφή χρημάτων και άλλα 550 ευρώ με τη μορφή voucher για χρήση στα προϊόντα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
  3. και η τρίτη, οι δικαιούχοι  να επιλέξουν τη λύση του voucher, το οποίο θα είναι αξίας 1.150 ευρώ αντί των 1.000 ευρώ σε μετρητά
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top