Ακρίβεια: Επιδότηση σε ρεύμα και φυσικό αέριο και μετά τον Φεβρουάριο

Μητσοτάκης: Θα συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί

Τη συνέχιση των μέτρων στήριξης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων από τις ανατιμήσεις στην ενέργεια ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά την αγορά φρεγατών Belh@rra και μαχητικών Rafale.

Ο πρωθυπουργός είπε πως «θα συνεχιστεί για όσο χρειαστεί η επιδότηση νοικοκυριών, επιχειρήσεων και αγροτών», τονίζοντας πως έχουν ήδη διατεθεί 2 δισ. ευρώ με ειδικές πρόνοιες για τους αδύναμους.

Τριετίες: Τι αλλάζει μετά την απόφαση του ΣτΕ – Ποιους εργαζόμενους αφορά

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού την 1η Μαΐου, τονίζοντας πως «θα είναι πολύ υψηλότερη της πρώτης».

Μητσοτάκης: Για εμάς υπέρτατος αυτοσκοπός η άμυνα της χώρας

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «τα βάρη από τους φόρους θα συνεχίζουν να μειώνονται δίνοντας πρώτη προτεραιότητα στη στήριξη των αδύναμων νοικοκυριών όπως κάναμε με την πρόσφατη μείωση του ΕΝΦΙΑ».

Ακρίβεια: Ρεκόρ 25ετίας για πληθωρισμό – Άλμα 154% για φυσικό αέριο

Ρεύμα: Γιατί δεν μπήκαν οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς Ιανουαρίου

Συνεχίζοντας, ξεκαθάρισε πως «ποτέ δε θα επιτρέψω επιπόλαιες κινήσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα πίσω. Κινήσεις που θα την ανάγκαζαν γρήγορα να προχωρήσει σε νέους φόρους στερώντας ανάπτυξη και δουλειές».

Ακρίβεια: «Φλερτάρει» με τα 3 ευρώ το τυλιχτό σουβλάκι!

«Δε  θα επιστρέψουμε στα ελλείμματα και την διεθνή αναξιοπιστία. Κάθε βήμα εμπρός θα γίνεται σταθερά για να μην γίνεται βήματα πίσω. Κάθε μέτρο θα έχει τα στοιχεία της λογικής» κατέληξε ο πρωθυπουργός»

Επιδότηση λογαριασμών: 39 ευρώ για το ρεύμα, 40 ευρώ για το φυσικό αέριο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top