Ανακούφιση σε εστίαση και διασκέδαση από τη χαλάρωση των μέτρων

Μεγάλη μείωση τον Ιανουάριο στον τζίρο των εστιατορίων

Ανακουφισμένοι αισθάνονται οι επαγγελματίες της εστίασης και της διασκέδασης από τις ανακοινώσεις του Θάνου Πλεύρη για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. Η μουσική επιστρέφει, απελευθερώνεται το ωράριο και αισιοδοξούν ότι σιγά - σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα 

Έκτακτη ενημέρωση στις 5.30 μ.μ. από τον Πλεύρη 

Πελάτες δηλώνουν στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star ότι τους έλειψε η μουσική, σε συνδυασμό με τα αλλεπάλληλα lock down των δύο τελευταίων ετών.   

Οι επαγγελματίες της εστίασης «μετράνε» τις απώλειες 

Έστω και αυτή η χαλάρωση των μέτρων είναι μια «ανάσα» για τον κλάδο της εστίασης και της διασκέδασης που οι επιχειρηματίες του λένε ότι αργοπεθαίνει, αλλά με τη χαλάρωση των μέτρων ανεβαίνει η ψυχολογία του κόσμου, ενώ ελπίζουν ότι εικόνες με άδεια τραπέζια και καρέκλες θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν.

Κορωνοϊός: Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση - Ανοίγουν τα μπουζούκια.

Ο Ιανουάριος, μήνας εορτών ακόμη και κατά συνέπεια μήνας διασκέδασης,  δε δικαίωσε τις προσδοκίες. Οι επιχειρηματίες του κλάδου είδαν τα ταμεία τους να είναι μείον, ενώ σε  πολλές περιπτώσεις ο τζίρος μειώθηκε έως και 50% σε σχέση με το 2019. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top