Νέες θέσεις εργασίας για νέα κινηματογραφική παραγωγή στη Θεσσαλονίκη

Μετά το «The Enforcer» και τον Αντόνιο Μπαντέρας

Αντόνιο Μπαντέρας

Μπορεί ο Αντόνιο Μπαντέρας και το καστ «The Enforcer» να ολοκληρώνουν τις επόμενες ημέρες γυρίσματα στο παραλιακό μέτωπο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ωστόσο η συμπρωτεύουσα ετοιμάζεται για την  επόμενη μεγάλη παραγωγή της, μια ταινία δράσης σημαντικού προϋπολογισμού.

Την ώρα που η Περαία και η Νέα Μηχανιώνα μεταμορφώνονται με τη σειρά τους αυτή την εβδομάδα, σε ...Μαϊάμι, εταιρεία παραγωγής ταινιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη ξεκινά άμεσα την αναζήτηση ειδικοτήτων.

Αντόνιο Μπαντέρας: Γύρισε σκηνή καταδίωξης και μπλόκαρε τον περιφερειακό

Πρόκειται για ειδικότητες, που είναι απαραίτητες για την επόμενη μεγάλη παραγωγή, η οποία ξεκινά στη Θεσσαλονίκη νωρίς το ερχόμενο φθινόπωρο.

Πιο συγκεκριμένα, Έλληνες επαγγελματίες, που ενδιαφέρονται να εργαστούν στις οπτικοακουστικές παραγωγές, μπορούν άμεσα να έρθουν σε επαφή με τους συντελεστές της νέας παραγωγής και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους όπως και να περάσουν άμεσα, μέσα στο καλοκαίρι, από διαδικασία δωρεάν εκπαίδευσης, εφόσον το επιθυμούν, για να εργαστούν ως κατασκευαστές με μηχανήματα έργου, ξυλουργοί, τεχνίτες γυψοσανίδας και σιδήρου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο σχεδιασμού παραγωγής της ταινίας, Αλέξη Μελενίκο, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης alexismovie1@gmail.com μπορούν να στείλουν βιογραφικά κι όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές ως ελαιοχρωματιστές, τεχνίτες φελιζόλ, interior designers, μηχανικοί αυτοκινήτων, φαναρτζήδες-επισκευαστές αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Εnforcer, πάντως, μέχρι και την 29η Ιουλίου, ο Ισπανός σταρ θα βάζει μπρος τον Hemi V8 κινητήρα του πράσινου Plymouth Barracuda στους δρόμους της Θεσσαλονίκης...

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top