Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο super market και καταστημάτων 

Γιατί θα ανοίξουν αργότερα σήμερα τα μαγαζιά    

Ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star για το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων και των εκπτωτικών χωριών το Σάββατο 24/4/21

Στις 9 το πρωί μπορούν να ανοίξουν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή τα σούπερ μάρκετ και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα, λόγω της ακολουθίας του Επιταφίου στις εκκλησίες της χώρας (με την περιφορά του φέτος στο προαύλιο των ιερών ναών και με προστατευτικά μέτρα).   

Πάσχα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο  τη Μεγάλη Παρασκευή θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Μεγάλη Εβδομάδα: Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ

Τα καταστήματα λιανεμπορίου μπορούν να λειτουργήσουν σήμερα προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα,  σύμφωνα με την παράδοση να ανοίγουν αργότερα και μετά την ακολουθία της Αποκαθήλωσης στις  εκκλησίες.   

ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ   

Το Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε  η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά το Μεγάλο  Σάββατο 1 Μαΐου στην πρωτεύουσα από τις  9 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. 

Τα υπόλοιπο λιανεμπόριο μπορεί να λειτουργήσει το Μεγάλο Σάββατο από τις 7 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. 

Υπενθυμίζεται ότι στο λιανεμπόριο και τα εμπορικά καταστήματα εξακολουθεί να ισχύει το μέτρο των ραντεβού και των SMS για τη μετακίνηση.    


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top