Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη

Αρκετοί δηλώνουν αποφασισμένοι να ανοίξουν παρά την παράταση του lockdown

Σε απόγνωση βρίσκονται οι καταστηματάρχες στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη) στις οποίες παρατείνεται το lockdown στο λιανεμπόριο, όπως μετέδωσε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Ράνια Τραγόμαλλλου.    

Επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σαραντάκος μετά  από επικοινωνία του με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, υπομονή συνέστησε ο Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας με φορείς της αγοράς στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι του  εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους γιατί μόνο στην περιοχή τους και άλλες δύο θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα από τη Δευτερα και ενώ είχαν προετοιμασθεί για το άνοιγμα των καταστημάτων. Όπως επισήμανε το ιικό φορτίο στην πόλη είναι εξαιρετικά αυξημένο και θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι στο να περάσει χωρίς μεγαλύτερα προβλήματα το συγκεκριμένο διάστημα.  

Χαρδαλιάς: Αυτές είναι οι νέες περιοχές που μπαίνουν σε «βαθύ κόκκινο»  

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  

Χαρακτηριστικό των αντιδράσεων είναι ότι σήμερα  πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, ενώ και στις τρεις περιφερειακές ενότητες στις οποίες δε θα αρθεί το lockdown στο λιανεμπόριο, καταστηματάρχες δηλώνουν αποφασισμένοι να ανοίξουν τα καταστήματα τη Δευτέρα, παρά τις συνέπειες που θα έχει κάτι τέτοιο.         

«Έχουμε αποφασίσει να ανοίξουμε με κάθε κόστος. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν ανοίγουμε, όταν μόνο κατά 4% επηρεάζει τα επιδημιολογικά δεδομένα η λειτουργία των καταστημάτων»  δήλωσε χαρακτηριστικά καταστηματάρχης του Νομού Θεσσαλονίκης στο ρεπορτάζ που μετέδωσε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star.         
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top