Σούπερ μάρκετ: Αλλάζει το ωράριο λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια»

Θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα για την προστασία εργαζομένων και καταναλωτών

Ο πρωθυπουργός συνέστησε στους πολίτες να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις

Στις 18:00 το απόγευμα και όχι στις 20:00 θα κλείσουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ σε όλη την Αττική. 

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Διακοπή δρομολογίων σε τρένα και προαστιακό

Η απόφαση αυτή ελήφθη από το υπουργείο Ανάπτυξης εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο λεκανοπέδιο, ώστε να προστατευτούν τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι πελάτες. 

 

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, μετά από τη σύσκεψη που έγινε στην Πολιτική Προστασία συνέστησε στους πολίτες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακίνησεις. 

«Ο κρατικός μηχανισμός κάνει ό,τι καλύτερο για να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς. Η μεγάλη μας έννοια είναι η ηλεκτροδότηση, καθώς γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα στην Αττική, Ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει το καλύτερο δυνατό. Θα ακολουθήσει και αναλυτική ενημέρωση για το πού υπάρχουν βλάβες. Νομιζω ότι όλοι θα δείξουμε υπομονή για να αντιμετωπίσουμε ένα φαινόμενο, το οποίο είναι πρωτόγνωρο», είπε.

ΗΣΑΠ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Πειραιάς-Αττική

Η «Μήδεια» συνεχίζει να επελαύνει και να προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην Αττική, τόσο στο οδικό δίκτυο, όσο και στην ηλεκτροδότηση και υδροδότηση πολλών περιοχών. 

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Βγήκαν εκχιονιστικά στο κέντρο της Αθήνας

Επειδή κατά τις απογευματινές ώρες θα πέσει ακόμα περισσότερο η θερμοκρασία και θα δημιουργηθούν συνθήκες παγετού, αποφασίστηκε να κλείσουν τα σούπερ μάρκετ νωρίτερα για να μην υπάρξουν ατυχήματα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top