Προς μετάθεση οι χειμερινές εκπτώσεις;

Τα σενάρια που εξετάζονται

εκπτώσεις

Το νεό αυστηρό  lockdown  που ανακοινώθηκε χθες αιφνιδιαστικά έφερε στα όριά τους τους καταστηματάρχες, οι οποίοι «ματώνουν», όπως και άλλοι επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Lockdown: Τι θα γίνει με τις προγραμματισμένες παραγγελίες click away

Κατά τη διάρκεια των εορτών προσπάθησαν να βγάλουν τα σπασμένα με την υπηρεσία click away και περίμεναν ότι θα πάρουν μια ανάσα και το επόμενο διάστημα με τη μέθοδο click in shop, ειδικά και με τις εκπτώσεις να πλησιάζουν. 

Ωστόσο οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν από τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν. 

Lockdown: Τέλος το click away – Τι κλείνει από Δευτέρα

«Επειδή είχαμε μπει σε μία διαδικασία κλιμακωτού ανοίγματος, αυτό που έγινε χθες έπεσε ως κεραυνός που συντάραξε πολλούς και οδήγησε στα όρια νευρικής κρίσης. Ενώ την Παρασκευή υπήρχε ένα ΦΕΚ που ρύθμιζε το πώς θα λειτουργήσουμε και πότε και είχαμε μπει σε μία συζήτηση για το άνοιγμά μας, ήταν ιδιαίτερα ξαφνικό αυτό. Και σε έναν κλάδο που έχει υποφέρει δύο μήνες, άλλους οχτώ δύσκολους προηγούμενους, μετά το πρώτο lockdown δημιουργεί πρόβλημα. Φτάνουμε στα όριά μας, είναι μεγάλο το διάστημα», ειπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ FM ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.

Ο ίδιος ανέφερε πως εξετάζεται η μετάθεση των χειμερινών εκπτώσεων, απόφαση, που όπως αποκάλυψε, αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. 

Γεωργιάδης: «Τα καταστήματα δούλεψαν με click away και σώθηκαν»

«Κάνουμε μία έρευνα στα μέλη μας για να τους ακούσουμε και να δούμε τι θέλουν. Ίσως χρειαστεί να ανακοινώσουμε μετάθεση των εκπτώσεων. Μέσα στην εβδομάδα θα ακούσετε τις ανακοινώσεις μας, και θα ζητήσουμε πιθανόν ή μετάθεση ή όχι», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top