Το τιμολόγιο της πλαζ στην εποχή του κορωνοϊού 

Σε ποια παραλία κοστίζει 80 ευρώ το σετ ομπρέλα – ξαπλώστρα το weekend!  

Οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζουν να στέλνουν τον κόσμο στις παραλίες της Αττικής, λίγες ημέρες μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις, λόγω κορωνοϊού.  Και σήμερα αρκετοί... έπιασαν ξαπλώστρα από νωρίς το πρωί. Οι τιμές στις οργανωμένες παραλίες ποικίλουν. Όποιος θέλει να δροσιστεί Σαββατοκύριακο θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

Σύψας: «Μέτρα για τον κορωνοϊό και του χρόνου το καλοκαίρι»

ΑΛΙΜΟΣ : ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Στην οργανωμένη παραλία του Αλίμου οι λουόμενοι έχουν έρθει από νωρίς για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι τιμές θα έπρεπε να είναι πιο χαμηλές. 

 Όποιος θέλει να δροσιστεί στην οργανωμένη παραλία του Αλίμου(«Ακτή Ήλιου») τις καθημερινές θα δώσει 6 ευρώ για είσοδο, συν ένα ευρώ για την ξαπλώστρα. Τα Σαββατοκύριακα έχει 7 ευρώ η είσοδος και δύο ευρώ η ξαπλώστρα. Freddo espresso και freddo cappuccino είναι στα 2,5 ευρώ, ενώ το  μικρό μπουκαλάκι νερό κοστίζει 0,50 λεπτά.  

Το Σάββατο στις 08:00 ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες: Όλα τα μέτρα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ : 80 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΕΤ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ! 

Αν κάποιος θέλει πάντως να κάνει μπάνιο στον Αστέρα Βουλιαγμλενης θα το πληρώσει ακριβά. 

Τις καθημερινές το σετ που περιλαμβάνει μια ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες στοιχίζει 50 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα 80 ακόμα και αν αποφασίσει να πάει μόνος του!  

ΑΚΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ : ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΤ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ - ΟΜΠΡΕΛΑ

Στην Ακτή Βουλιαγμένης όλες τις ημέρες η είσοδος είναι στα 5 ευρώ, μέσα στην τιμή είναι ξαπλώστρα και ομπρέλα.  «Είναι ίδιες με πέρυσι, γενική είσοδος πέντε ευρώ. Κάθε φορά που φεύγει κάποιος από το σετ γίνεται απολύμανση της ξαπλώστρας» δηλώνει ο Χρήστος Πέτσας, οικονομικός διευθυντής της Πλαζ Βουλιαγμένης. 

Ο περισσότερος κόσμος παίρνει ...ταπεράκι από το σπίτι, ειδικά όταν πρόκειται για οικογένεια.  

Στην ίδια ακτή ο freddo espresso κοστίζει 1,80, ο freddo cappuccino  2 ευρώ, ο Ελληνικός καφές  1,20 και το μικρό  μπουκαλάκι νερό  0,50 λεπτά.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top