Μια ακόμα εβδομάδα έχουν οι καταναλωτές για φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης 

Σπεύδουν να αγοράσουν για τον επόμενο χειμώνα  

Μια ακόμα εβδομάδα, έχουν οι καταναλωτές, προκειμένου να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης με πολύ χαμηλή τιμή. Όπως λένε οι πρατηριούχοι στην κάμερα του Star, οι παραγγελίες έχουν πάρει "φωτιά", ακόμα κι απ' όσους είχαν πάνω από επτά χρόνια να αγοράσουν πετρέλαιο! 

Ανακοινώθηκε παράταση για το επίδομα θέρμανσης

Η  "βουτιά" των διεθνών τιμών του μαύρου χρυσού, έφτασε μέχρι την... αντλία για το πετρέλαιο θέρμανσης, που πωλείται σήμερα σε τιμή που έβρισκε κανείς μόνο προ... Μνημονίων! Η τιμή του πετρελαίου "βούτηξε" 12,2% μέσα σε ένα μήνα, ενώ σε σχέση με πέρσι πωλείται 25% φτηνότερα! Έτσι για έναν τόνο, ένα νοικοκυριό θα πληρώσει τώρα περίπου 350 ευρώ λιγότερα!

«Τζακίλα» πνίγει τα αστικά κέντρα – Πεδία μάχης οι πολυκατοικίες για το πετρέλαιο

Ξεκινώντας η χρονιά, για να προμηθευτεί o καταναλωτής  πετρέλαιο, έπρεπε να πληρώσει πάνω από 1 ευρώ το λίτρο. Πλέον, η τιμή του έχει πέσει κάτω από τα 74 λεπτά.  

Η  διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης θα διαρκέσει ως τις 15 του μήνα. Όπως λένε οι πρατηριούχοι, η ζήτηση έχει υπερδιπλασιαστεί 

Η ΥΨΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Τα νοικοκυριά θα μπορούσαν, μάλιστα, να ευνοηθούν ακόμα περισσότερο, αν η φορολογία στα καύσιμα ήταν χαμηλότερη

Είναι ενδεικτικό ότι ενώ η λιανική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώνεται στα 73,6 λεπτά το λίτρο, η τιμή χωρίς φόρους προσγειώνεται στα 30 λεπτά! 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top