Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα των 800 ευρώ - Ποιους αφορά

Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

χαρτονομίσματα γάντια

Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα των 800 ευρώ και τις αιτήσεις τους μπορούν να υποβάλλουν ελεύθεροι επαγγελματίες και μικροί επιχειρηματίες, που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Επίδομα 800 ευρώ: Προστίθενται ηθοποιοί,τραγουδιστές κι άλλα επαγγέλματα

Οι αιτήσεις καταχωρούνται στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και προς το παρόν αποδεκτές γίνονται των επιχειρηματιών που απασχολούν έως 5 εργαζόμενους. Την επόμενη Παρασκευή αναμένεται σχετική τροπολογία, για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που απασχολούν ως 20 εργαζόμενους.

Επίδομα 800 ευρώ: Τι γίνεται με όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση

Το myBusinessSupport είναι η πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει την υποδοχή αιτήσεων και πληροφοριών για οικονομικές ενισχύσεις και αποζημιώσεις που χορηγούνται σε επιχειρήσεις μέσα από το σύστημα TAXISnet της ΑΑΔΕ, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η πλατφόρμα υποδέχεται τις αιτήσεις των επιχειρήσεων για τη χορήγηση της οικονομικής ενίσχυσης με τη μορφή της Επιστρεπτέας Προκαταβολής και για τη χορήγηση της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού (800 ευρώ).

Έως 21 Απριλίου είναι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την επιστρεπτέα προκαταβολή και έως 24 Απριλίου για την αποζημίωση ειδικού σκοπού 800 ευρώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top