Τσακαλώτος: Ούτε να διανοηθεί ο Σταϊκούρας να μη δοθεί το Δώρο Πάσχα

«Η ΝΔ θέλει να πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι»  

Ευκλείδης Τσακαλώτος

Αυστηρή προειδοποίηση προς την κυβέρνηση απηύθυνε ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, να μην προχωρήσει στη νομοθέτηση της  μη καταβολής φέτος του Δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, λόγω της κρίσης για τον κορωνοϊό. 

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στην ΕΡΤ1 ότι το ζήτημα αξιολογείται.  

Στον «αέρα» το δώρο Πάσχα λόγω κορωνοϊού

 «Ο κ. Σταϊκούρας είπε σήμερα ότι "αξιολογείται" η μη καταβολή στους εργαζόμενους του δώρου Πάσχα. Ούτε να το διανοηθεί! Αν η ΝΔ θέλει να πληρώσουν και αυτήν την κρίση οι εργαζόμενοι του θυμίζουμε ότι “ αξιολογείται” και ο ίδιος» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος. 

Ο πρώην Υπουργός σχολίασε και την αναφορά του νυν Υπουργού Οικονομικών ότι «δεν μπορεί να δεχθεί μια κριτική» από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι «αυτό θα ήταν δικό του πρόβλημα αν ιδιώτευε. Όμως είναι υπουργός Οικονομικών» και πως «οφείλει να σταματήσει να εστιάζει στο παρελθόν. Ο  κόσμος ξέρει ποιες κυβερνήσεις χρεοκόπησαν τη χώρα, ποιες μας έκαναν ουραγό της Ευρώπης, ποιες έφεραν τα μνημόνια και ποια μας έβγαλε από αυτά». 

Οι αγανακτισμένοι καρναβαλιστές και οι… «δεν υπάρχει κράτος»

Ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει στη δήλωσή του: «Μετά τις δηλώσεις βουλευτή της ΝΔ ότι "ευχαριστούμε τον Ερντογάν γιατί έδωσε ευκαιρία στον Μητσοτάκη να δείξει το μέταλλό του", έρχεται τώρα ο κ. Σταϊκούρας να μας πει ότι έστω και με τον κορονοϊό μειώσαμε το πλεόνασμα! Είναι τουλάχιστον προκλητικό, από τη στιγμή που και ο ίδιος και ο κ. Μητσοτάκης είχαν δηλώσει ότι θα ζητήσουν μείωση του πλεονάσματος από το 2021».
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top