ΔΕΗ: Εκπτώσεις άνω του 10% σε τιμολόγια πελατών της

Και πακέτα συντήρησης και επισκευών σπιτιού!

Nέες εκπτώσεις στα τιμολόγια προωθεί η ΔΕΗ. Στόχος αυτή τη φορά οι πελάτες που θα υπογράψουν ετήσια ή διετή σύμβαση και θα τύχουν έκπτωσης στο λογαριασμό που ξεπερνά το 10%. Στα σχέδια της εταιρίας ακόμα και ελκυστικό πακέτο παροχών για επισκευές στο σπίτι.   

Η νέα τιμολογιακή πολιτική θα προβλέπει εκπτώσεις για τους πελάτες που θα υπογράψουν ετήσια η διετή σύμβαση για την παραμονή τους στην επιχείρηση. Το ύψος της έκπτωσης θα κλιμακώνεται ανάλογα με τη διάρκεια της σύμβασης. 

Πρόκειται για μια παραλλαγή των συμβάσεων που εφαρμόζονται ήδη στην κινητή τηλεφωνία όπου η έκπτωση στο πάγιο η στο κόστος αγοράς τηλεφωνικής συσκευής συνδέεται με την υπογραφή συμβολαίου ορισμένου χρόνου. 

ΚΑΙ "ΠΑΚΕΤΑ" ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

Η ΔΕΗ σχεδιάζει επίσης να προτείνει φθηνά και ελκυστικά πακέτα επισκευών στο σπίτι στους καταναλωτές πελάτες της.  Είτε με το να έρθει σε συμφωνία με τεχνίτες (ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς κ.ά.) είτε με συγκεκριμένη εταιρία που θα αναλάβει έναντι χαμηλής μηνιαίας συνδρομής να στέλνει τεχνικούς για επισκευές στα σπίτια των πελατών της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top