Αυτό θα είναι το εντυπωσιακό νέο εμπορικό κέντρο στην Αττική

Ο πολυχώρος θα έχει και γραφεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια

«Πράσινο» φως για την επένδυση του πολυχώρου Cambas Project στην Κάντζα έδωσε το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ).

Πλέον, το σχέδιο προεδρικού διατάγματος, που αφορά την ΠΟΑΠΔ (Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Παραγωγικών Δραστηριοτήτων), θα υποβληθεί προς έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με στόχο την εξασφάλιση άδειας δόμησης.

Η επένδυση ανέρχεται σε 220 εκατομμύρια ευρώ και θα αναπτυχθεί γύρω από το παλαιό οινοποιείο Καμπά.

Πέντε νέα mall στην Αττική - Δείτε σε ποιες περιοχές

Το έργο θα διαθέτει επιφάνεια 132 στρεμμάτων, από τα οποία οι ανοιχτοί χώροι θα είναι 53.115 τ.μ. και η δομήσιμη επιφάνεια θα είναι 79.700 τ.μ.

Ο νέος πολυχώρος στην Κάντζα θα διαθέτει από γραφεία και ξενοδοχεία, μέχρι καταστήματα, κινηματογράφους, εστιατόρια και χώρους αναψυχής

Οι μισοί χώροι θα αφορούν γραφεία, ενώ οι υπόλοιποι θα είναι καταστήματα, κινηματογράφοι, εστιατόρια, καφετέριες και χώροι αναψυχής.

Παράλληλα, μία έκταση μεγέθους 157 στρεμμάτων  θα γίνει εισφορά σε γη στο Δήμο Παλλήνης για κοινόχρηστη δημόσια χρήση, πολλαπλασιάζοντας τη διαθέσιμη επιφάνεια πλατειών και παιδικών χαρών, που διαθέτουν αυτή τη στιγμή οι περιοχές Παλλήνης, Γέρακα και Ανθούσας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας Reds, η οποία είναι θυγατρική του ομίλου Ελλάκτωρ, το Cambas Project θα απασχολεί 1.600 εργαζόμενους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top