Παιδικές κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ: Ποιοι είναι δικαιούχοι για το 2019

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Κοριτσάκι σε κατασκήνωση

Να υποβάλλουν αίτηση για τις παιδικές κατασκηνώσεις του 2019 του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) μπορούν από σήμερα οι δικαιούχοι.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 για όσους ενδιαφέρονται να στείλουν τα παιδιά τους στην Α’ κατασκηνωτική περίοδο.

Από την επόμενη Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019, θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις όσοι ενδιαφέρονται για τη Β’, Γ’ και Δ’ (ΑμΕΑ) κατασκηνωτική περίοδο.

Ποιοι είναι δικαιούχοι

Η διαδικασία αφορά όλους τους φορείς, που ανήκουν στον ΕΦΚΑ

Δηλαδή, τους ασφαλισμένους των π.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, π.ΤΑΞΥ, π.ΤΥΔΚΥ, π.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΑ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΠ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΘ, π.ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, π.ΕΤΑΑ-ΤΑΣ, π.ΟΑΕΕ, π.ΟΑΕΕ-ΤΑΝΤΠ, π.ΟΓΑ, π.ΤΠΔΕ-ΤΥΔΕ, π.ΤΑΠΙΤ-ΤΑΠΕΜ, π.ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ, ΚΑΠ-ΔΕΗ ΣΥΝΤ/ΧΟΙ)

Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στις κατασκηνώσεις του ΕΦΚΑ 

Οι δικαιούχοι του π. ΟΑΕΕ υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά και τα πρωτότυπα δικαιολογητικά τα προσκομίζουν στο πλησιέστερο Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών (π.ΟΑΕΕ).

Ομοίως, οι δικαιούχοι του π.ΤΑΠΙΤ/Ταμείο Πρόνοιας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΤΑΠΕΜ) θα προσκομίζουν στα ως άνω Περιφερειακά Τμήματα μη Μισθωτών (π.ΟΑΕΕ) την αίτηση συμμετοχής και τα συνημμένα δικαιολογητικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top