Eκτός «Jumbo» ο αντιπρόεδρός της – Τι απαντά η εταιρία για το σκάνδαλο

Διαψεύδει ενδεχόμενη εμπλοκή της και διαχωρίζει τη θέση της

Tα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδεχόμενη εμπλοκή της «Jumbo» σε παράνομες δραστηριότητες του παραιτηθέντος μικρομετόχου, αναπληρωτή Αντιπροέδρου και Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της κ. Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, διέψευσε η εταιρία.

Ο κος Παπαευαγγέλου, φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο με παράτυπες πωλήσεις ακινήτων σε Κινέζους μέσω POS.

Με ανακοίνωσή της, αναφέρει πως «η εταιρία ουδεμία απολύτως γνώση ή σχέση ή σύνδεση έχει με τις προσωπικές επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Παπαευαγγέλου και της οικογένειάς του στον τομέα των ακινήτων ή άλλες, ενώ ουδεμία συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί οποτεδήποτε μέσω των τραπεζικών λογαριασμών και των συστημάτων πληρωμών της εταιρείας, πλην αποκλειστικά και μόνον όσων αφορούν στην καθημερινότητα της πραγματικής εμπορικής
δραστηριότητας της».

Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως «σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπαευαγγέλου δεν είχε καμία απολύτως υπογραφή ή εξουσία σε σχέση με τις οικονομικές συναλλαγές της εταιρείας, καθώς η μόνη του αρμοδιότητα ήταν αγορανομικώς υπεύθυνος και αρμόδιος για τις καθημερινές τρέχουσες συναλλαγές με δημόσιες υπηρεσίες, αρχές και οργανισμούς».

ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

«To Διοικητικό Συμβούλιο της Jumbo AEE εφαρμόζοντας στην πράξη τα υψηλά πρότυπα που ακολουθεί σε θέματα διαφάνειας, σε έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα 31/10/2018, έκανε αποδεκτή, την ζητηθείσα την 29.10.2018, για λόγους ηθικής τάξης, και υποβληθείσα αυθημερόν, για προσωπικούς λόγους, παραίτηση του κ. Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, από τις ανωτέρω θέσεις, που κατείχε. Η κενωθείσα θέση του παραιτηθέντος αποφασίστηκε να μην αναπληρωθεί και το Διοικητικό Συμβούλιο να συνεχίσει τη θητεία του με επταμελή σύνθεση.Η Jumbo AEE συνεχίζει απερίσπαστη την απρόσκοπτη εφαρμογή του επιχειρηματικού της πλάνου, σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και υψηλών πανευρωπαϊκών προτύπων», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η εταιρία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top