Κλειστά τα κλιματιστικά στη ζέστη γιατί… «καίνε» οι λογαριασμοί!

Αλλεπάλληλες οι ανακοινώσεις για αυξήσεις στο ρεύμα

Κρύβουν στα κομοδίνα τα τηλεχειριστήρια των κλιματιστικών  για οικονομία, αφού όπως λένε οι καταναλωτές στο ρεπορτάζ του Star, ακόμα και άτομα απο ευπαθείς ομάδες,  καλύτερα να καίει ο Ιούλιος, παρά να καίει ο λογαριασμός του ρεύματος τον  Σεπτέμβριο!   

Πως να μη φυσάνε οι καταναλωτές και το…  γιαούρτι, αφού  η μόνη δροσιά τους, ειναι το "σύγκρυο" κάθε φορά που ανακοινώνονται οι  αυξήσεις στο ρεύμα. 

Συγκεκριμένα: 

4/ 8/2017: Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για 300 εκατομμύρια ευρώ  απο ΥΚΩ που πρέπει να εισπράξει η ΔΕΗ. Ο τρόπος; Αύξηση στους λογαριασμούς.   

15/06/2018:  πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης σε συνέδριο του Economist θέτει θέμα αύξησης των τιμολογίων λόγω των δικαιωμάτων ρύπων.  

14 /07/ 2018: Η πρόταση της Mc Kinsey σύμφωνα με πληροφορίες μιλάει για κατάργηση της έκπτωσης συνέπειας του 15%, άρα για έμμεση αύξηση του λογαριασμού.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 224.000 ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ

Τουλάχιστον τα λουριά δε θα σφίξουν μόνο για τους συνεπείς. Με την εγκατάσταση των έξυπνων μετρητών  η ρευματοκλοπή θα ειναι σχεδόν ακατόρθωτη. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει παραγγείλει επιπλέον 224.000 μετρητές  και κάθε νέος μετρητής που εγκαθίσταται ή αλλάζεται είναι πλέον "έξυπνος".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top