«Οργασμός» προσλήψεων στο Δημόσιο: Έρχονται 11 διαγωνισμοί για 11.313 μόνιμους!

Ήδη είναι στα σκαριά η μονιμοποίηση 8.171 συμβασιούχων στην καθαριότητα

Δημόσιο: Έρχονται 11 διαγωνισμοί για 11.313 μόνιμους!

Προκηρύξεις που αφορούν τη δημιουργία 11.313 μόνιμων θέσεων στο στενό και ευρύτερο Δημόσιο, έχουν εκδοθεί ή βρίσκονται στη διαδικασία επεξεργασίας από το ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, τους επόμενους μήνες αναμένεται να προκηρυχθούν 11 νέοι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ, ενώ ήδη δύο ακόμη βρίσκονται στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Οι προσλήψεις θα αφορούν οργανισμούς όπως τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), το Εθνικό Κτηματολόγιο, η Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΑΑ) κλπ.

Πάντως το ό,τι θα γίνουν οι διαγωνισμοί, δεν σημαίνει ότι οι επιτυχόντες αυτομάτως θα προσληφθούν, καθώς για τελευταία χρονιά ισχύει εφέτος η συμφωνία με τους δανειστές για 1 πρόσληψη για κάθε 3 αποχωρήσεις.

Όμως σε περίπτωση που γίνουν εφέτος εκλογές, θα τελούν υπό «κυβερνητική ομηρία». Πολύ περισσότερο, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, αν ως τότε δεν έχει γίνει διαγωνισμός...

Την ίδια ώρα, στα σκαριά είναι η μονιμοποίηση 8.171 συμβασιούχων στην καθαριότητα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους περίπου 20.000.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top