Πήραν επιστροφή από ΕΝΦΙΑ... 421.000 ευρώ!

Απέδειξαν ότι τον κατέβαλλαν άδικα από το 2013 μέχρι και πέρυσι

Πήραν επιστροφή από ΕΝΦΙΑ 421.000 ευρώ!

Την επιστροφή ΕΝΦΙΑ που πλήρωναν άδικα από το 2013 μέχρι και πέρυσι, διεκδίκησαν και πέτυχαν τα οκτώ προνοιακά ιδρύματα της Κρήτης που έχουν συνενωθεί σε ενιαίο κέντρο πρόνοιας.

Όπως γράφει το zarpanews.gr, μετά από τις ενέργειες οικονομολόγου και νομικού που χειρίστηκαν την υπόθεση, το κέντρο έλαβε επιστροφή 470.000 ευρώ περίπου, η οποία τελικά και μετά από κάποιους συμψηφισμούς κατέβηκαν στα 421.000 ευρώ που έχουν πιστωθεί κανονικά στους λογαριασμούς του κέντρου.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου και υπεύθυνος για το θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων των Χανίων, Νίκος Λάζαρης, τόνισε στο zarpanews πως «μόλις φέτος διευκρινίστηκε ότι τα κέντρα πρόνοιας, τα ιδρύματα, τα νοσοκομεία απαλλάσσονται από την καταβολή ΕΝΦΙΑ για χώρους που φιλοξενούν άρρωστους, ηλικιωμένους, ΑμεΑ κλπ. Έπρεπε να πληρώνουμε δηλαδή μόνο για κτίρια που εκμεταλλευόμαστε εμπορικά. Τα ιδρύματα όμως πλήρωναν για όλους τους χώρους για τα χρόνια 2013, ’14, ’15 και ’16».

Σύμφωνα με την διευθύντρια του θεραπευτηρίου, Μαριάννα Κορωνιωτάκη, τα χρήματα αυτά είναι πολύ σημαντικά και αναμένεται να δώσουν μεγάλη «οικονομική ανάσα» στις δομές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top