Στο «σφυρί» για καταναλωτές και εμπόρους οι ηλεκτρικές συσκευές που έμειναν στα ράφια της Ηλεκτρονικής!

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν όλα τα προϊόντα που έμειναν στα ράφια της Ηλεκτρονικής, μετά την πτώχευση που κήρυξε πριν από 10 μήνες,  προκειμένου οι εργαζόμενοι να πάρουν τις αποζημιώσεις τους και να πληρωθούν προμηθευτές και τράπεζες.

Αν ένας καταναλωτής ενδιαφέρεται για μια ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή θα πρέπει να τη διαλέξει από το κατάστημα της Γλυφάδας που θα είναι ανοιχτό στις 21, 25 και 28 Ιανουαρίου, να παραλάβει το δελτίο παραγγελίας και την 30η Ιανουαρίου να πάει στο Πρωτοδικείο Αθηνών όπου θα διενεργηθεί ο πλειστηριασμός. Δεν χρειάζεται να καταβάλει χρήματα ούτε η προσφορά είναι δεσμευτική. 

Στον πλειστηριασμό  εκτός από ιδιώτες θα μετέχουν και επαγγελματίες ή εταιρείες. Άλλο όμως «καίει» τους εργαζόμενους στην ηλεκτρονική.

Όπως δηλώνει στο Star o Bαγγέλης Γεωργιάδης, μέλος  της συντονιστικής επιτροπής των εργαζομένων της Ηλεκτρονικής, το βασικό  πρόβλημα για τους ίδιους είναι το πώς θα μπορέσουν να βγουν στην αγορά εργασίας.

Ο Β. Γεωργιάδης δούλεψε 10 χρόνια στην Ηλεκτρονική. Το γεγονός ότι μια ημέρα θα άνοιγε το κατάστημα για να ξεπουλήσει και το τελευταίο από τα είδη που έχουν απομείνει στο μαγαζί σε τιμές κόστους,  ήταν για τον ίδιο και τους συναδέλφους του, αναπάντεχο.

«Θα θέλαμε μια καλύτερη αντιμετώπιση από το υπουργείο Εργασίας. Βλέπουμε περιπτώσεις όπως ο Σκλαβενίτης ο ΔΟΛ που γίνονται ενέργειες για να μην χάσουν οι εργαζόμενοι τις δουλειές τους» τονίζει  επίσης.    

Όπως  δηλώνει επίσης στο Star η  Σοφία Σαράτση, πρώην εργαζόμενη της Ηλεκτρονικής,  «οι περισσότεροι είμαστε άνεργοι και από τα 450 άτομα περίπου το 10% έχει βρει δουλειά.  ηλικίες όλων μας είναι δύσκολες».  

 Στο σφυρί σε αυτή την πρώτη φάση εκποίησης της περιουσίας της εταιρείας θα βγουν 15.500 τεμάχια με συνολική τιμή προσφοράς το μισό εκατομμύριο ευρώ. 

Σε δεύτερη φάση θα εκπλειστηριασθούν και τα έξι ακίνητα που διέθετε η εταιρεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top