ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ από το Υπουργείο Οικονομικών για τα ομόλογα Σώρρα – ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ

Στα χέρια των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών η υπόθεση

Το ΥΠΟΙΚ για τον Σώρρα

Την αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών προκάλεσαν οι εξελίξεις με τον Αρτέμη Σώρρα, τον οποίο επικαλούνται πολλοί Έλληνες φορολογούμενοι προκειμένου να σβηστούν τα χρέη τους στο κράτος! 

Η υπόθεση  βρίσκεται στα χέρια των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών, υπογραμμίζoυν κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών. Τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου έχουν ήδη διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές και ως εκ τούτου καλύπτονται από το απόρρητο της ποινικής προδικασίας.

Οι συνεργάτες του Ευκλείδη Τσακαλώτου ξεκαθαρίζουν πως οι οφειλέτες δεν απαλλάσσονται από τις υποχρεώσεις τους, δείχνοντας τα ομόλογα του «τρισεκατομμυριούχου» Σώρρα.

Η Διεύθυνση Εισπράξεων του υπουργείου έχει αποστείλει στις ΔΟΥ οδηγίες για τον χειρισμό των εξώδικων δηλώσεων που καταθέτουν όσοι οφειλέτες ζητούν τη... διαγραφή των χρεών τους, επικαλούμενοι τα κεφάλαια του Αρτέμη Σώρρα.

Κύκλοι του υπουργείου εξηγούν πως οι αρμόδιοι υπάλληλοι παραλαμβάνουν, ως έχουν υποχρέωση, τις εξώδικες δηλώσεις που καταθέτουν οι πολίτες, ενημερώνοντάς τους πως αυτή η κίνηση, δεν τους απαλλάσσει από τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top