Ισραήλ: Κροκόδειλοι του Νείλου θα χρησιμοποιούνται στις φυλακές

Το ακραίο σχέδιο Μπεν Γκβιρ για Παλαιστίνιους κρατούμενους

Ισραήλ: Ανοίγει O Δρόμος Για Φυλακές Με Κροκόδειλους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά
Με μια ματιά - by STAR AI
  • Η ισραηλινή κυβέρνηση προχωρά στην τοποθέτηση κροκοδείλων γύρω από φυλακές.
  • Η υπουργός Περιβάλλοντος, Ίντιτ Σίλμαν, άλλαξε το νομικό καθεστώς των κροκοδείλων του Νείλου.
  • Οι κροκόδειλοι χαρακτηρίζονται ως «εκτρεφόμενα» ή «διαχειριζόμενα άγρια ζώα».
  • Η ρύθμιση επιτρέπει την κατοχή τους από κρατικούς φορείς ασφαλείας.
  • Το σχέδιο αποσκοπεί στην αποτροπή αποδράσεων Παλαιστίνιων κρατουμένων.

Ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση του αμφιλεγόμενου σχεδίου για την τοποθέτηση κροκοδείλων γύρω από ισραηλινές φυλακές έκανε η κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Η υπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος, Ίντιτ Σίλμαν, άλλαξε το νομικό καθεστώς των κροκοδείλων του Νείλου, χαρακτηρίζοντάς τους «εκτρεφόμενα» ή «διαχειριζόμενα άγρια ζώα». Η απόφαση επιτρέπει πλέον, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, την κατοχή τους από κρατικούς φορείς ασφαλείας.

Η ρύθμιση θεωρείται ότι ανοίγει τον δρόμο για το σχέδιο του ακροδεξιού υπουργού Εθνικής Ασφάλειας, Ιτάμαρ Μπεν Γκβιρ, ο οποίος έχει προτείνει τη δημιουργία φυλακής περικυκλωμένης από τάφρους ή υδάτινες ζώνες με κροκοδείλους, ώστε να αποτρέπονται αποδράσεις Παλαιστίνιων κρατουμένων.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο newpost.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top