Βασιλιάς Κάρολος: Ένας χρόνος από τη στέψη του- Βίντεο με αδημοσίευτο υλικό

Το Μπάκιγχαμ γιόρτασε την επέτειο ενθρόνισής του

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη λαμπερή τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ' και το Μπάκιγχαμ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με αδημοσίευτο υλικό από την ημέρα εκείνη. 

Βασιλιάς Κάρολος: Ξανά στα δημόσια καθήκοντα μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Η ενθρόνιση του πρωτότοκου γιου της Βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποιήθηκε στις 6 Μάη 2023 και ήταν ένα γεγονός που απασχόλησε όλο τον πλανήτη, αφού η τελετή μεταδόθηκε διεθνώς.

Βασιλιάς Κάρολος: Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Μπάκιγχαμ από τη στέψη 

 

«Σήμερα είναι η πρώτη επέτειος της στέψης του βασιλιά και της βασίλισσας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. Εκτός από την ίδια τη τελετή, το Σαββατοκύριακο της Στέψης πραγματοποιήθηκε πομπή με άμαξες στο κέντρο του Λονδίνου, πτήσεις αεροσκαφών, βασιλικός χαιρετισμός από 4.000 στρατιώτες στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ, συναυλία στο κάστρο του Ουίνδσορ και πρωτοβουλία εθελοντισμού σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ποια είναι η αγαπημένη σας ανάμνηση από το Σαββατοκύριακο;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης το παλάτι. 

«Ο Βασιλιάς Κάρολος δεν είναι καλά» - Επικαιροποιούν το πλάνο της κηδείας

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του, για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπείες. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top